+

6.3.2022
Vierailimme Dramaturgista todellisuutta -podcastissa. Voit kuunnella jakson (no. 15) esim. täältä (Apple Podcast)

7.2.2022
Sensing into words. Studia generalia lecture
The Realm of the Senses -course, Aalto University

26.10.2021
seassa-kollektiivin Milka Luhtaniemi on keskustelemassa SARVin Arvostelijapankki-podcastissa 2/3 aiheesta kritiikin uudet muodot. Toisena vieraana on kriitikko, vapaa toimittaja Iida-Sofia Hirvonen ja juontajina Matti Tuomela ja Petteri Enroth (Seiskan pojat). Kuuntele jakso täältä.

26.10.2021
Katsojan kokemuksen esityksellistämisestä, Nuori/Voima -klubi, Helsinki
Esitys Katsojan kokemuksen esityksellistämisestä on seassa-kollektiivin toteuttama kritiikkiperformanssi, joka kommentoi ANTI-festivaalin tämänvuotista ohjelmistoa. Performanssissa esiintyjät tekevät ruumiillisia ja kielellisiä eleitä, jotka ovat jälkiä ja heijastuksia festivaalin aikana nähdyistä teoksista. Performanssin kokeellinen käsikirjoitus julkaistaan myöhemmin erillisenä tekstinä. Työn on tilannut Suomen Arvostelijain Liiton Kritiikki näkyy! -hanke. seassa-kollektiivin Tarleena Laakko osallistuu klubilla lisäksi keskusteluun, jonka aiheena on esitystaide kirjoittamisen lähteenä. Lisätietoja Nuori/Voima-klubista täältä.

20.10.2021
Nykähdyksille ja tunteille avoin. seassa-kollektiivin haastattelu Nuori/Voima-lehden numerossa 5/2021. Haastattelijana Joonas Pulkkinen.

.

.

.